Seuran kuntotestauspäivä 8.11.2021 Kupittaan u-hallissa.

21.10.2021

Jälleen on mahdollisuus VSVetU:n jäsenille testata kuntonsa edulliseen jäsenhintaan. Testipaikkana Kupittaan urheiluhalli. Testeihin on varattu aikaa klo 8.00 - 15.00. Testiin tulevat sisään omalla rannekkeela tai maksamalla kertamaksu Keilahallin kassalla. Varaus tapahtuu soittamalla numeroon 0445242525.

   

Poikkeusolosuhteissa olemme ottaneet huomioon testattavien turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Testaajalla on suojavälineet käytössä testin aikana. Myös testiin osallistuvalle annetaan suojamaski tarvittessa. Käsidesiä käytetään.

Testi sisältää testipaketin, jossa on kolme osaa. Mitataan käden puristusvoima, kestävyyskunto Polarin leposyketestillä ja kehonkoostumusmittaus. Näistä testeistä tietokoneohjelma laskee testihenkilön kehon kuntoindeksin. Jokainen testiin tuleva saa testistä tulosteen ja henkilökohtaisen palautteen testin tuloksesta välittömästi testin jälkeen. Testiä varten jokaista testihenkilöä varten pitää varata 15 min. aika.

Testipaketin hinta on normaalisti 60 euroa. Yhteistyökumppanuuden ansiosta testin hinta seuramme jäsenille on ainoastaan 15,00 euroa. Maksu otetaan mielellään käteisenä testauspaikalla.
Pidä kiirettä, 30 ensimmäistä mahtuu testipäivän aikatauluun.

Tiedustelut Raimo Koskela 0445242525
tai sähköpostilla: raimo.koskela60@gmail.com
Oheisesta linkissä on tarkempaa tietoa testipaketista.

http://www.liiku.fi/aikuisille/kuntotestauspalvelut/