SM-viestit Kuusankoskella

25.8.2020

SAUL.n SM-viestit juostiin Kuusankosken uusitulla stadionilla 22.8.2020. Jälleen kerran järjestimme hienon seurahenkeä kohottavan matkan SM-viesteihin. Lähdimme jo perjantai-iltana Turuta, yövyimme huvikeskus Tykkimäessä lomamökeissä. Hyvin nukutun yön jälkeen nautimme maittavan aamiaisen ja lähdimme kisapaikalle.

Poikkeustilanteeta johtuen oli viestijoukkuieden kokoaminen todella haastavaa. Alunperin ilmoitimme 26 joukkuetta. Huomattavan suuresta loukkaantumisten määrästä johtuen toteutui 16 joukkuetta.

Sijoituimme viestien pistekilpailuissa neljänneksi 42 pisteellä. tarkemmat tilastot oheisissa liitteissä.

Viestikisat on mitä parhainta seurahengen nostatusta ja tänäkin vuonna useampi urheilijamme esitti loistavaa uhrautumista seuran eteen. Näistä mainitaan mm. M75 Heimo Klaukkan ja Hannu Penttilän juokseminen M45 sarjan4x400 m:n viestissä. Joukkue saavutti pronssimitalin. Suomen Mestaruuden juoksi seitsemän joukkuetta. Hopealle juoksi kolme joukkuetta ja pronssille viisi joukkuetta. Kovimman tuloksen tekivät M65 sarjan juoksijat (Risto Aho, Raimo Koskela, Jorma Kilkki ja Heimo Elonen) 4 x 100 m viestissä jääden vain 0,18 sekuntia Suomen ennätyksestä. VSVetU:n tulokset oheisessa liitteessä.

 Kokonaissaalis kisoista oli 7 kultaa, 3 hopeaa ja 7 pronssia. Kisojen parhaimmaksi seuraksi nousi kovasti urheilijamäärää nostava HKV 27 mitalilla, mutta hienosti seuramme taisteli kisojen toiseksi parhaan tittelistä.

Joukkueenjohtaja Raimo kiittää kaikkia mukanaolleita mukavasta päivästä ja parhaasta seurasta. Kiitos myös Heimolle pohjatyöstä. Myös Eilalle naisjoukkuieiden johtamisesta. Riikalle ja Virpille.naisjoukkuiden kokoamisesta.

Seuraavat SAUL SM-kisat kilpaillaan Jyväskylässä henkilökohtaisissa lajeissa 10.-13.9.2020. Vielä ehtii ilmoittautua 1.9. saakka joko urheilijaksi tai toimitsijaksi. Lisätietoa kisoista löytyy osoitteesta https://jku.fi/saul-sm-2020/

Liitteet