Ajankohtaista

MM-hallikilpailut päättyivät loistavaan suomalaismenestykseen. Voitimme mitatilaston ylivoimaisesti. Toiseksi sijoittunut Saksa sai puolet vähemmän mitaleja, kuin Suomi. Lopputulos on kautta aikain paras. Koskaan ennen ei mitaleja ole saatu yksistä kilpailuista yhtä paljon. Oman seuramme menestys oli myös häkellyttävä. Saavutimme yhteensä 28 mitalia.
Veteraanien MM-hiihdot järjestettiin Saksan Oberwiesenthalissa 1.-10.3.2012. Seuramme hiihtäjät menestyivät loistavasti. He saavuttivat yhteensä 6 mitalia.
Järjestettävä matka on lyhentynyt yhdellä vuorokaudella. Matkalle lähdetään 11.5. aamulla. Turusta linja-autoon tulevat tiedoksi, että lähtö on Turun Kauppatorilta Ortodoksisen kirkon edestä klo 8.00. Matkan varrelta tulijat ilmoittavat Raimo Koskelalle mistä he toivovat pääsevänsä kyytiin. Kuitenkin ohessa oleva matkareittiltä ei poiketa. Paluu Pudasjärveltä tapahtuu kilpailujen jälkeen 12.5. ja kotona ollaan sunnuntaita vasten yöllä. Seura on maksanut 11 ennakkoon ilmoittautuneen urheilijan matkat ja majoitukset. Jos joku kuitenkin haluaa vielä lähteä mukaan ryhmämatkalle Pudasjärvelle, saattaa löytyä vielä joku paikka linja-autossa. Ole yhteydessä Päiviin tai Raimoon viimeistään 17.4.
Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoiden sääntömääräinen kevätkokous pidetään seuran toimistolla 12.3.2012 kello 18. Asialistalla sääntömääräiset asiat
Piirimestaruushallikilpailuissa 24.1. syntyi uusi Euroopan ja Suomen Ennätys M95 sarjan kuulantyönnössä. Turun Senioriurheilijoiden Helge Lönnroth työnsi 3 kg:n kuulaa 6,04, joka on uusi loistava EE ja SE.
Syyskokous järjestettiin seuran toimistolla 21.11. Osallistujia oli tupa täynnä. Kaikenkaikkiaan 36 äänioikeutettua jäsentä tuli paikalle.
VSVU:n Kunniajäsen Alvar Saarinen täytti 85 vuotta 24.9. Päivän sankaria onnittelemassa olivat Kunniapuheenjohtaja Mikko Saarinen ja Kunniajäsen Lars Lindberg.
Moniottelujen SM-kilpailujen järjestävänä seurana toimi tänä vuonna Helsingin Kisa-Veikot. Seuraamme edustivat Jarmo Lipasti ja Esa Paukku. Jarmo voitti kymmenottelun pistein 6543, joka on M60 sarjan uusi SE. Myös Esa hoiti osuutensa hyvin. Hän voitti M45 sarjan tuloksella 5437.
VSVU:ta veteraanisarjoissa edustava Jaakko voitti Helsinki City Marathonin yhteydessä juostun maratonin SM-kilpailun. Vaikeissa olosuhteissa juostu kilpailu oli osoitus Jaakon hyvästä "juoksupäästä". Hän ei sortunut yltiöpäiseen alkuvauhtiin, vaan osasi jakaa voimansa oikein.
Seuramme urheilijoilla oli menestystä Mikkelin SM-kilpailuissa. Mukana oli 23 urheilijaa ja he toivat yhteensä 262,5 pistettä Veteraanimaljapistessä. Onnea kaikille osallistujille johtoportaan puolesta
RSS ATOM