Ajankohtaista

Moniottelujen SM-kilpailut järjestettiin Helsingin Eläintarhassa 15.-16.9.2012. Jarmo Lipasti voitti M60 sarjan 10-ottelun. Jarmon tulos 6937 on uusi SE.
Seuramme urheilijat saavuttivat kaksi hopeamitalia elokuussa järjestetyissä EM-kilpailuissa. M60 seiväshypyssä Jarmo Lipasti saavutti hopeaa tuloksella 330. Kultaa voitti Tsekin Anton Hadinger tuloksella 360. Viimeisenä kilpailupäivänä Suomen mitalisaalis kasvoi yhdellä hopealla. M55 viestijoukkue Kalevi Kytölä – Harri Huotari – Raimo Koskela ja Timo Rajamäki pinkoivat 4 x 100m SE-aikaan 50.16. Loistava juoksu ja oikein hyvä päätös EM-kilpailuille.
Menestys VSVU:n urheilijoilla jatkui SM-maantiejuoksujen ja SM-heitto5ottelun osalta hyvänä. Maantiellä saavutukset: 4 kultaa, 5 hopeaa ja 5 pronssia. Heitto5ottelun puolella Kirsti Viitaselle kultaa ja Senja Lukkaroiselle hopeaa. Paljon onne hienosta menestyksestä!
Seuramme urheilijoilla oli menestystä Oulun SM-kilpailuissa. Mukana oli 31 urheilijaa ja he toivat yhteensä 207 Veteraanimaljapistessä. Onnea kaikille osallistujille johtoportaan puolesta.
Erityinen kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte toimisijoina Turun SM-viesteihin ja mahdollistitte kilpailujen onnistumisen.
Kautta aikojen paras menestys lämmitti mieliä ja kohotti tunnelmaa SM-viesteissä Turussa lauantaina. Kolea ja sateinen ilma ei ollut esteenä urheilijoiden päätettyä, että näytämme mistä olemme kotoisin. Menestys oli odotettavissa jo ennakkoon. Ilmoitimme joukkueita yhteensä 56 kappaletta ja niistä juoksi 51 maaliin asti.
Arktisissa olosuhteissa järjestettiin Bror Wendelinin 15. kansalliset heittokilpailut Paavo Nurmen Stadionilla ja yläkentällä. Kylmästä ja sateisesta säästä huolimatta 14 kilpailijaa suoritui urakasta hyvin. Kruununa oli M95 Helge Lönnrothin uusi ME heitto5ottelussa.
Meistä johtumattomista syistä kesän pm-kilpailukalenteriin on jouduttu tekemään muutoksia.
Kilpailuolosuhteet olivat kylmät ja koleat ja ajoittain satoi jopa räntää. Järjestelyt onnistuivat kaikin puolin hyvin. VSVU:n maastojuoksijat osallistuivat Pudasjärven SM-maastoihin 14 urheilijan joukkueella. Menestys oli hyvä. Joukkueen mitalisaldo oli yhteesä viisi kappaletta. Yksi mestaruus, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.
Hyvät SM-maastoihin Pudasjärvelle lähtijät. Majoitus Pudasjärvellä tapahtuu 4 hengen mökeissä. Järjestäjän puolesta mökeissä on sängyt ja lämmitys. Jokainen huolehtii, että mukana on makuupussi tai omat liinavaatteet ja peite. Ilmoitelkaa Päiville mistä olette tulossa linja-autoon. Hyvää matkaa ja mesnestystä!
RSS ATOM