Ajankohtaista

Tervetuloa Salon kansallisiin kilpailuihin 17.5. alkaen klo 9.30. Tarkempi aikataulu ja ohjelma löytyy kilpailukalenteri.fi tai sivultamme KILPAILUT-osiosta. Ulkolämpötilakin on muuttumassa lämpimämpään suuntaan viikonloppua kohti.
SAUL:n maastojuoksun SM-kilpailut kilpailtiin Lempäälässä yhtä päivää ennen yleisen sarjan SM-kilpailuita. VSVU:n kilpailijat hoitivat tehtävänsä hienosti. Tuliaisina oli yhteensä 11 SM-mitalia. Naiset toivat yhteensä 7 mitalia ja miehet 4 mitalia. Kultaa 1, hopeaa 6 ja pronssia 4.
Linja-autokuljetus Lempäälän SM-maastoihin lähtee lauantaina 10.5. Turusta Veritas-stadionin Parkkipaikalta, josta lähtö klo 7.00. Jatketaan Tampereentietä Loimaalle, jossa olemme n. klo 7.45 - 8.00. Jos tulette matkan varrelta jostain muualta kyytiin niin olkaa yhteydessä Päiviin. On tärkeää ilmoittaa että tiedämme poimia kyytiin. Tsemppiä.
Jäsentiedote on postitettu kaikille jäsenille viime torstaina. Postin pitäisi olla perillä viimeistään torstaina 24.4. Jos postisi mukana on jäsenmaksupankkisiirto. Olet syystä tai toisesta jättänyt 2014 jäsenmaksusi maksamatta. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys saada jäsenedut käyttöön. Toiminnallista loppukevättä!
Vauhdittomien hyppyjen SM-kilpailut järjestettiin Porin urheilutalolla 18.1.2014. VSVU:n urheilijoista mestaruuksia ottivat N70 Kirsti Viitanen, M40 Mika Ahomäki, M55 Ari Liisanantti ja M95 Ilmari Koppinen.
Kiitos teille kaikille, jotka osallistuivat alueleirille. Muilta paikkakunnilta osallistujia oli 7 ja oman seuran osallistujia 19. Toivottavasti olitte tyytyväisiä päivän antiin. Palautetta voi antaa. Palataan asiaan ensi keväänä seuraavan leirin yhteydessä. Klikkaa ohessa olevaan linkkiin niin pääset sivulle.
Monin tavoin poikkeukselliset MM-kilpailut Brasilian Porto Allegressa on ohi. Seuramme urheilijoita oli kilpailuissa 4 ja he toivat tuliaisina yhteensä 7 MM-mitalia (2 kultaa, 2 hopeaa ja 3 pronssia). Kaiken kaikkiaan N70 Kirsti Viitanen saavutti 2 kultaa, 2 hopeaa ja yhden pronssin.
Menestys VSVU:n urheilijoilla jatkui SM-maantiejuoksujen osalta hyvänä. Maantiellä saavutukset: 7 kultaa, 9 hopeaa ja 4 pronssia. Veteraanimaljapisteitä saimme alustavan laskelman mukaisesti yhteensä 80. Naiset toivat 36 ja miehet 44.
Seuramme urheilijoilla oli menestystä Kajaanin SM-kilpailuissa. Mukana oli 33 urheilijaa ja he toivat yhteensä 261 Veteraanimaljapistessä. Yhteensä he saavuttivat 58 SM-mitalia.
RSS ATOM