Ajankohtaista

Satama Welness tarjoaa VSVU:n jäsenille hierontapalveluja jäsenedulla. Uusille asiakkaille ensimmäisen 90 min. hieronnan 60 min. hinnalla (45 euroa), sisältäen ryhtianalyysin, liikeratatestit ja lihastasapainon kartoituksen. Muista normaaleista hierontahinnoista - 10% Ohessa ajankohtaista osion alapuolella olevaan Satama Wellnessin logoon klikkaamalla pääset kotisivulle ja ajanvaraukseen. Tutustu myös ohessa olevaan esitteeseen. Siinä on tarkempaa tietoa palveluista ja jäseneduista.
VSVU onnistui hienosti Liikuntamyllyssä järjestetyissä SAUL:n SM-hallikilpailuissa. Osanottajia oli normaalia vähemmän n. 750. Kahden päivän aikana tehtiin lajisuorituksia lähes 1200. Järjestelyjen osaltata HKV onnistui hyvin. Mitaleja VSVU saavutti kilpailujen aikana yhteensä 74 kpl. 32 - 20 - 20. Se on 21 mitalia enemmän kuin vuosi sitten. Laskentamatematiikasta johtuen saimme kuitenkin SAUL-pisteitä 25 pistettä vähemmän kuin 2016.
Jyväskylän Kenttäurheilijat oli järjestelyvastuussa tämän vuoden Suomen aikuisurheiluliiton vauhdittomien hyppyjen SM-kisoissa. VSVU:n pieni kuuden urheiljan joukkue toi tuliaisina viisi kultaista ja kolme hopeista mitalia. Mitalien lisäksi tuli lukuisia pistesijoja. N75 Kirsti Viitanen voitti kultaa kaikista kolmesta lajista, joihin osallistui. M45 Mika Ahomäki voitti pituuden ja kolmiloikan. Mainittakoon, että Mika jäi ikäluokkansa SE:stä vaivaiset 7 senttiä. Hopeiset mitalit toivat M65 Marja Metsänkylä pituudesta ja kolmiloikasta ja N45 Riikka Honkanen pituudesta.
VSVU:n kauden päättäjäiset vietettiin perinteisissä merkeissä Turun keskustassa Brahenkadulla TKY:n toimitiloissa. Kauden parhaat urheilijat palkittiin. Vietettiin aikaa yhdessä puuron ja torttukahvien merkeissä. Ohjelmassa oli myös joululauluja, tietokilpailu ja arpajaiset.
Aikuisyleisurheilun MM-kilpailut järjestettiin Australian Perthissä 25.10.-7.11.2016. VSVU:ta ja Suomea edusti yhdeksän jäsentämme paremmalla kuin hyvällä menestyksellä. Kruununa oli N70 Kirsti Viitasen yhteensä 8 mitalia. Kaksi kultaa ja 8 hopeaa. Kolmannen MM:n otti M40 Mika Ahomäki kolmiloikassa. Maailmanmestaruus oli Mikalle ensimmäinen.
VSVU:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 17.10. klo 18. Kokouspaikkana Rauhankatu 16 B. Pientalojen Keskusjärjestön kokoustila. Asialistalla sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu Tervetuloa.
Jälleen on mahdollisuus VSVU:n jäsenille testata kuntonsa edulliseen jäsenhintaan. Käy varaamassa aika Kupittaan urheiluhallissa. Lista on seuran kaapin ovessa. Kaappi sijaitsee katsomon alla olevassa käytävässä. Jälleen on mahdollisuus VSVU:n jäsenille testata kuntonsa edulliseen jäsenhintaan. Käy varaamassa aika Kupittaan urheiluhallissa. Lista on seuran kaapin ovessa. Kaappi sijaitsee katsomon alla olevassa käytävässä.
VSVU:n kestävyysjuoksijat menestyivät hyvin Pirkkahallin ympäristössä käydyssä Aikuisurheiluliiton SM-tiekympillä. Kultamitaleita kertyi kolme, hopeita kolme ja pronsseja yksi. Yksilövoittajia olivat Jaakko Kero (M40/33:35), Veli Harjunpää (M80/1:01:08). Hopealle ylsivät Teija Toivonen (N55/43:36) Marja Metsänkylä (N65/54:52). Pronssille juoksi Markku Kaartinen (M50/35:48). Seurapisteissä olimme kolmanneksi paras seura pistein 33.
VSVU:n urheilijat hankkivat Iisalmesta kaikkiaan 59 mitalia: 32 kultaa, 16 hopeaa ja 11 pronssia.
RSS ATOM