Ajankohtaista

VSVU oli edustettuna Sacramenton MM-kilpailuissa 7.-18.7. kahden urheilijan joukkueella. Tosin Suomea edusti kilpailuissa kaikkiaan 58 urheilijaa. Menestys oli loistava joukkue saavutti yhteensä 57 mitalia, joista kultaisia 23, hopeisia 19 ja pronssisia 15. M55 Raimo Koskela oli 200m:llä 6. ajalla 26,33 sekä 100m:llä 12. ajalla 12,92. Lisäksi hän edusti M55 4x100m:n viestissä Suomea. Joukkue sijoittui 4. ajalla 54,16. Ismo Rastas sijoittui M60 keihäänheitossa 19. tuloksella 36,54.
VSVU osoitti jälleen kerran, että se kuuluu parhainpaan A-luokkaan. Voitimme kaiken kaikkiaan 11 SM:tta, 9 hopeaa ja 5 pronssia. Tämän lisäksi saimme useita pistesijoja. Tosin menestys olisi voinut olla vieläkin parempi. Muutama ikävä loukkaantuminen esti paremman menestyksen.
Pm-kilpailuihin osallistujat! Ottakaa huomioon kilpailuohjelmaan tulleet muutokset. Voit nähdä korjatun ohjelman Kilpailut-otsikon alta, korjattu pm-kilpailuohjelma linkin alta.
Turkulaiset yleisurheiluseurat ja liikuntapalvelukeskuksen henkilökunta pitivät kesän liikuntapaikkoja koskevan infon. Käytiin myös Paavo Nurmen Stadionin remontin tilannetta ja syksyn aikana tapahtuvia muutoksia liikuntamaksuihin. Ohessa palaverin muistio.
SVU järjestää kilpakävelytekniikkaan ja kestävyysharjoitteluun keskittyvän kaikille avoimen valmennuspäivän 28.5.2011 Ratinan stadionin tiloissa Tampereella.
Kahdeksannet EM-hallikilpailut Belgian Gentissä osoittivat Suomen urheilijoiden olevan Euroopan huippua. Mitalisaaliimme oli erittäin hyvä, 46 (17-13-16). Kun ottaa huomioon Suomen väkiluvun, ei tarvitse tehdä kovinkaan suuria laskelmia maamme sijoittumisesta ehdottomaan huippuun. Näissä EM-halleissa tulemme sijoittumaan seitsemän parhaan maan joukkoon ja pohjoismaista selkeä ykkönen.
Seuramme pitkäaikainen jäsen Erik Toivonen on poistunut keskuudestamme 20.3.2011.
VSVU:n kunniajäsen Lars Lindberg täytti 85 vuotta 18.4. ja Aarne Sakkara 75 vuotta 22.4. Seuran edustajina onnittelukahvilla olivat kunniapuheenjohtaja Mikko Saarinen ja puheenjohtaja Raimo Koskela
Jäsentiedotteeseen 1/2011 oli eksynyt virhe. Usean silmäparin oikolukemisesta huolimatta virhe jäi huomaamatta.
On tärkeää, että seuran jäsenrekisteri on ajan tasalla. Osoitteenmuutokset, sähköpostin vaihtumiset on syytä ilmoittaa. Muuten saattaa jäsenposti mennä väärään osoitteeseen. Myös SM-kilpailujen ilmoittautumiseen ja viestijoukkueisiin liittyvät osallistumisilmoitukset on tärkeää ilmoittaa.
RSS ATOM