Tervetuloa VSVU:n kotisivuille

Ajankohtaista

SM-viestit juostiin Vaajakoskella 10.6.2017. VSVU osallistui isolla joukkueella. Ilmoitimme 43 joukkuetta. Loukkaantumisista ja sairastumisista johtuen emme saaneet kaikkia joukkueita mukaan. Kaikesta huolimatta menestyimme hyvin. Kaikkiaan saimme 32 mitalia. 13 - 15 - 4, joka on 3 mitalia vähemmän kuin vuosi sitten. Pistekilpailussa olimme toiseksi paras seura 105 pisteellä, joka on 22 pistettä vähemmän kuin vuosi sitten.
Paavo Nurmi Games/Master kilpailujen tulokset löytyvät oheisesta linkistä. Tulosten luokittelussa on on käytetty WMA:n agegrader-taulukkoa, jossa on ikäkertoimet on huomioitu. Vertailu on tehty lajeittain.
SM-viestit juostaan Vaajakoskella lauantaina 10.6. Matkaan lähdemme perjantai-iltana linja-autolla.
Jälleen on mahdollisuus VSVU:n jäsenille testata kuntonsa edulliseen jäsenhintaan. Käy varaamassa aika Kupittaan urheiluhallissa. Varauslista on seuran kaapin ovessa. Kaappi sijaitsee katsomon alla olevassa käutävässä.
Halli-5-ottelun SM-kilpailut huipensivat kuluneen hallikilpailukauden. Kilpailut järjestettiin Tampereen Messukeskuksessa 2.4.2017. VSVU:n urheilijat pokkasivat kolme kultamitalia ja yhden pronssisen mitalin.
VSVU:n urheilijat saavuttivat 2 kultamitalia ja 2 pronssimitalia Daegussa Etelä-Koreassa 19.-25.3. pidetyissä MM-halleissa.
Satama Welness tarjoaa VSVU:n jäsenille hierontapalveluja jäsenedulla. Uusille asiakkaille ensimmäisen 90 min. hieronnan 60 min. hinnalla (45 euroa), sisältäen ryhtianalyysin, liikeratatestit ja lihastasapainon kartoituksen. Muista normaaleista hierontahinnoista - 10% Ohessa ajankohtaista osion alapuolella olevaan Satama Wellnessin logoon klikkaamalla pääset kotisivulle ja ajanvaraukseen. Tutustu myös ohessa olevaan esitteeseen. Siinä on tarkempaa tietoa palveluista ja jäseneduista.
VSVU onnistui hienosti Liikuntamyllyssä järjestetyissä SAUL:n SM-hallikilpailuissa. Osanottajia oli normaalia vähemmän n. 750. Kahden päivän aikana tehtiin lajisuorituksia lähes 1200. Järjestelyjen osaltata HKV onnistui hyvin. Mitaleja VSVU saavutti kilpailujen aikana yhteensä 74 kpl. 32 - 20 - 20. Se on 21 mitalia enemmän kuin vuosi sitten. Laskentamatematiikasta johtuen saimme kuitenkin SAUL-pisteitä 25 pistettä vähemmän kuin 2016.
Jyväskylän Kenttäurheilijat oli järjestelyvastuussa tämän vuoden Suomen aikuisurheiluliiton vauhdittomien hyppyjen SM-kisoissa. VSVU:n pieni kuuden urheiljan joukkue toi tuliaisina viisi kultaista ja kolme hopeista mitalia. Mitalien lisäksi tuli lukuisia pistesijoja. N75 Kirsti Viitanen voitti kultaa kaikista kolmesta lajista, joihin osallistui. M45 Mika Ahomäki voitti pituuden ja kolmiloikan. Mainittakoon, että Mika jäi ikäluokkansa SE:stä vaivaiset 7 senttiä. Hopeiset mitalit toivat M65 Marja Metsänkylä pituudesta ja kolmiloikasta ja N45 Riikka Honkanen pituudesta.
VSVU:n kauden päättäjäiset vietettiin perinteisissä merkeissä Turun keskustassa Brahenkadulla TKY:n toimitiloissa. Kauden parhaat urheilijat palkittiin. Vietettiin aikaa yhdessä puuron ja torttukahvien merkeissä. Ohjelmassa oli myös joululauluja, tietokilpailu ja arpajaiset.
RSS ATOM