Ajankohtaista

VSVU:n 7 urheilijan joukkue hoiti tehtävänsä hyvin. Yhteensä 14 mitalia. Kolme SE:tä ja muutama pistesija. Aikuisurheilupisteitä alustavasti laskien 52. N75 Kirsti Viitanen saavutti kolme uutta SE:tä. Ne tulivat korkeudesa tuloksella 0,98. Pituudessa tuloksella 1,93 ja kolmiloikassa tuloksella 5,51.
Oivallinen lahjavihje. Yhteityökumppanimme Satama Wellness tarjoaa edullisia hierontalahjakortteja jäsenillemme.
Jälleen on mahdollisuus VSVU:n jäsenille testata kuntonsa edulliseen jäsenhintaan. Käy varaamassa aika Kupittaan urheiluhallissa. Varauslista on seuran kaapin ovessa. Kaappi sijaitsee katsomon alla olevassa käytävässä.
SM-maraton juostiin Joutsenossa 23.9.2017. VSVU osallistui kilpailuun pienellä ja iskukykyisellä joukkueella. M55 Markku Virta juoksi hopealle ja Pekka Leppänen pronssille. Markku ja Pekka lisättynä M60 Erkki Laitilalla voittivat M55 joukkuekilpailun. Erkki oli myös hopealla oman sarjansa kilpailussa. Kaikenkaikkiaan SAUL-pisteitä yhteensä 19. Hieno saavutus pieneltä joukkueelta. Onnittelut
Heittoviisiottelun SM-kilpailut järjestettiin Turussa 9.9.2017. Osallistujilla oli vaihtelevat olosuhteet. Kilpailupäivän alussa oli sateista. Loppua kohti parani. Aurinko lämmitti iltapäivästä alkaen kilpailupäivän loppuun. Osallistujia oli 110.
SM-maantiejuoksu järjestettiin Tampereen Messukeskuksen ympäristössö 3.9.2017. Sää suosi kilpailijoita, lähes kesäisellä lämpötilalla. Muutenkin kilpailut onnistuivat kaikin pulin hyvin. Tästä kiitos Kunto-Pirkkojen kokeneelle toimitsijakaartille. VSVU:n menestys oli jälleen kerran hyvä. Kilpailijat toivat yhteensä 8 mitalia. Kultaisia viisi ja hopeisia kolme.
Seuramme urheilijat puolustivat Suomen mainetta loistavasti Tanskassa Aarhusin EM-kilpailuissa 27.8. - 7.8.2017. Mitalisaldo 2 - 5 - 5.
SAUL yleisurheilun Suomen mestaruuksista kamppailtiin 7.-9.7. Lohjan keskusurheilukentällä, jonka remontti valmistui juuri kisojen alla. Puitteet viikonlopun aikana olivat huippuluokkaa. Kilpailuihin ilmoittautui 1019 urheilijaa, joka taitaa olla uusi ennätys. Kiitos Länsi-Uudenmaan Urheiljoille erinomaisesti onnistuneista kilpailuista! Uusi pinnoite ja lämmin keli osaltaan auttoivat VSVU:n urheilijat ennätysmenestykseen ja loistaviin tuloksiin. Sitten urheilijoidemme saavutuksiin.
SM-viestit juostiin Vaajakoskella 10.6.2017. VSVU osallistui isolla joukkueella. Ilmoitimme 43 joukkuetta. Loukkaantumisista ja sairastumisista johtuen emme saaneet kaikkia joukkueita mukaan. Kaikesta huolimatta menestyimme hyvin. Kaikkiaan saimme 32 mitalia. 13 - 15 - 4, joka on 3 mitalia vähemmän kuin vuosi sitten. Pistekilpailussa olimme toiseksi paras seura 105 pisteellä, joka on 22 pistettä vähemmän kuin vuosi sitten.
Paavo Nurmi Games/Master kilpailujen tulokset löytyvät oheisesta linkistä. Tulosten luokittelussa on on käytetty WMA:n agegrader-taulukkoa, jossa on ikäkertoimet on huomioitu. Vertailu on tehty lajeittain.
RSS ATOM