Ajankohtaista

Lähtö lauantaina 9.6. klo 16. Turusta Veritas-stadionin parkkipaikalta.
Yli 35-vuotiaiden yleisurheilijoiden Euroopan-mestaruushallikilpailut pidettiin 19.-25.3. Madridissa. Varsinais-Suomen veteraaniurheilijoilla (VSVU ry) oli kisoissa mukana yhdeksän hengen joukkue, joka saavutti erinomaisen menestyksen seitsemällä mitalillaan ja 12 pistesijallaan.
VSVU piti pintansa Tampereella Pirkkahallissa järjestetyissä SAUL:n SM-hallikilpailuissa. Osanottajia oli n. 750. Kolmen päivän aikana tehtiin lajisuorituksia lähes 2000. Järjestelyjen osaltata Kunto-Pirkat ja muut yhteistyöseurat onnistuivat hyvin. Mitaleja VSVU saavutti yhteensä 43 kpl. 19 - 17 - 7. Se on vähemmän kuin viime vuonna. Influenssa kaatoi petiin Katrinin ja Marja loukkasi jalkansa sunnuntaiaamulla. Menetimme pisteitä, mutta niin varmaan tapahtui muillakin seuroilla. Pidimme kuitenkin asemamme kärkiseurojen joukossa.
VSVU:n 7 urheilijan joukkue hoiti tehtävänsä hyvin. Yhteensä 14 mitalia. Kolme SE:tä ja muutama pistesija. Aikuisurheilupisteitä alustavasti laskien 52. N75 Kirsti Viitanen saavutti kolme uutta SE:tä. Ne tulivat korkeudesa tuloksella 0,98. Pituudessa tuloksella 1,93 ja kolmiloikassa tuloksella 5,51.
Oivallinen lahjavihje. Yhteityökumppanimme Satama Wellness tarjoaa edullisia hierontalahjakortteja jäsenillemme.
Jälleen on mahdollisuus VSVU:n jäsenille testata kuntonsa edulliseen jäsenhintaan. Käy varaamassa aika Kupittaan urheiluhallissa. Varauslista on seuran kaapin ovessa. Kaappi sijaitsee katsomon alla olevassa käytävässä.
SM-maraton juostiin Joutsenossa 23.9.2017. VSVU osallistui kilpailuun pienellä ja iskukykyisellä joukkueella. M55 Markku Virta juoksi hopealle ja Pekka Leppänen pronssille. Markku ja Pekka lisättynä M60 Erkki Laitilalla voittivat M55 joukkuekilpailun. Erkki oli myös hopealla oman sarjansa kilpailussa. Kaikenkaikkiaan SAUL-pisteitä yhteensä 19. Hieno saavutus pieneltä joukkueelta. Onnittelut
Heittoviisiottelun SM-kilpailut järjestettiin Turussa 9.9.2017. Osallistujilla oli vaihtelevat olosuhteet. Kilpailupäivän alussa oli sateista. Loppua kohti parani. Aurinko lämmitti iltapäivästä alkaen kilpailupäivän loppuun. Osallistujia oli 110.
SM-maantiejuoksu järjestettiin Tampereen Messukeskuksen ympäristössö 3.9.2017. Sää suosi kilpailijoita, lähes kesäisellä lämpötilalla. Muutenkin kilpailut onnistuivat kaikin pulin hyvin. Tästä kiitos Kunto-Pirkkojen kokeneelle toimitsijakaartille. VSVU:n menestys oli jälleen kerran hyvä. Kilpailijat toivat yhteensä 8 mitalia. Kultaisia viisi ja hopeisia kolme.
Seuramme urheilijat puolustivat Suomen mainetta loistavasti Tanskassa Aarhusin EM-kilpailuissa 27.8. - 7.8.2017. Mitalisaldo 2 - 5 - 5.
RSS ATOM