SM-viestit Lappeenrannassa 10.6. Ilmoittaudu ja lähde mukaan!

7.5.2018

SM-viestit juostaan Lappeenrannassa sunnuntaina 10.6.

Alustava suunnitelma ja ajoreitti. Matkaan lähdemme lauantai-iltana linja-autolla. Auto lähtee Turusta Veritas-stadionin parkkipaikalta klo 17.30. Täältä nousevat autoon turkulaiset ja lähialueen matkustajat. Tämän jälkeen matka jatkuu Saloon Piihoviin, missä olemme n. klo 18.15. Salosta matka jatkuu Somerolle n. 18.50, Forssa Autokeidas n. 19.15. Matka jatkuu Lahden kautta Lappeenrantaan, jossa yövymme Huhtiniemen leirintäalueella mökeissä.

Sunnuntaiaamuna syömme aamiaisen leirintäalueen lähellä olevassa aamiaisravintolassa ja jatkamme kilpailupaikalle. Kilpailut alkavat jo klo 10.00. Kilpailujen jälkeen kotimatkalla käymme ruokailemassa. Ruokailun jälkeen paluumatka tapahtuu samaa reittiä päinvastaiseen suuntaan kuin tullessa. Joukkueiden kokoamista toivotaan ikäryhmittäin.

Jos olet halukas osallistumaan, niin soita seuran puhelimeen. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä, koska joukkueet pitää ilmoittaa 30.5. mennessä. Soita myös jos et tule yhteiskuljetukseen, vaan käytät muuta kuljetusta. Ryhmämatkalle osallistuvien urheilijoiden osalta seura maksaa kuljetukset ja majoituksen. Majoitus edellyttää omia lakanoita tai makuupussia. Ruokailu ja aamiainen on tällä kertaa omakustanteinen.